De concurrentie wint iedere keer van ons.
Uw situatie
U hebt een mooi product en levert vakwerk. Uw adviezen worden serieus genomen. En toch gaat de concurrentie er iedere keer met de buit vandoor. Om moedeloos van te worden. Wat doet de concurrentie beter? Een lagere prijs, slimmer offreren, meer overtuiging? Hoe krijgt u er weer grip op.  Veel bedrijven onderzoeken te weinig waarom een offerte niet gegund wordt. En uw bedrijf zal niet de eerste zijn die een uitgebrachte offerte niet adequaat opvolgt. Verantwoordelijkheidsgebied van commercieel directeuren en salesmanagers. Het winnen van offertes stelt u in staat om te leren van nieuwe opdrachten, vergroot uw marktaandeel en draagt bij aan de sfeer binnen het bedrijf. Wilt u ook in de winning mood komen?       

Basisconditie
Deze verandering vraagt om een cultuur van willen winnen en leren van elk traject.  Nummer twee zijn levert evenveel op als laatste worden.

Onze aanpak
We onderzoeken uw businessmodel en die van de concurrentie. We analyseren uw klanten en opdrachten en inventariseren uw verloren trajecten. Met dit inzicht brengen wij advies uit en helpen om uw bedrijf concurrerender te maken.