Van Kans tot Cash.


Businessplannen – Financiële Rapportages - Financiering

U heeft een goed idee of uw nieuwe product of dienst is al gereed en wilt nu de volgende stappen zetten. Het schrijven van plannen is niet uw sterkste punt. U wilt geholpen worden bij het opstellen van  nanciële berekeningen. En uiteraard zoekt u de juiste  nanciering daarbij. Dan is het Van Kans tot Cash© concept van Business Energy voor u de ideale oplossing.

Integreer commerciële en financiële expertise

Het Van Kans tot Cash© concept bestaat uit het schrijven of redigeren van businessplannen, het opstellen van toekomstgerichte  nanciële rapportages en begeleiding bij het opstellen en aanvragen van  nanciering. In een aantal sessies stellen wij uw ambities en doelstellingen vast en helpen u om op gestructureerde wijze tot een juiste planvorming te komen. Wij kunnen het plan voor u uitschrijven of bestaande stukken compleet maken. Vervolgens maken wij samen met u de  nanciële berekeningen. En met het businessplan vormt dit de basis voor de  nancieringsaanvraag. Ook kunnen wij u in contact brengen met verschillende  nancieringsbronnen zoals bancaire  nanciering, participatiemaatschappijen en informal investors. En daarbij begeleiden wij u graag bij de onderhandelingen.

Wat betekent het voor uw onderneming?

Ideeën of goede producten blijven niet langer op de plank liggen.
U vergroot uw mogelijkheden om uw producten of diensten gedegen en succesvol in de markt te zetten. Meer kans op een positieve cash ow. Minder risico dat u de fase van marktintroductie niet haalt.

En voor de financieelmanager?

Een goed onderbouwd commercieel businessplan is de basis voor succes. Stevige toekomstgerichte  nanciële rapportages vergroten uw inzicht. U kunt eerder en beter anticiperen op mogelijke investeringsbehoeften. Het Van Kans tot Cash© concept biedt u meer grip, minder risico en een hoger rendement.

En voor de product / dienst ontwikkelaar

Hulp bij het opstellen van project- of businessplannen vergroten uw inzicht in de noodzakelijke stappen, knelpunten en succesfactoren. Met een gedegen onderbouwing vergroot u uw kans om daadwerkelijk uw product of dienst succesvol in de markt te introduceren.

Voor wie?

Het Van Kans tot Cash© concept is interessant voor ondernemers en ondernemingen die behoefte hebben aan:

 

• Continuïteit in hun lead ow
• Een hogere omzet
• Betere verhouding tussen omzet en kosten en/of verkoop en productiviteit
• Tijdelijke beschikbaarheid capaciteit & kunde voor introductie nieuw product of dienst
• Integrale benadering van marketing & salesproces
• Inzicht in conversieratio’s
• Het terugbrengen van persoonlijke contacten in het verkoopproces

1

Vasstellen ambitie / doelstellingen onderneming

2

Beoordeling van bestaande documenten als businessplan en financiële rapportages

3

Gap-analyse ( en wat moet er nog gebeuren en welke stappen zijn hiermee gemoeid? )

4

Plan van aanpak ( Businessplan - financiële rapportages - financiering ) en prijsopgave

5

Uitvoering inclusief projectmanagement en coaching on the job